x
65
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
52
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
37
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
68
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
47
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
55
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
29
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
59
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
17
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
44
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
61
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
35
гласа
Харесвам
Не
Следваща
x
Начало
Гласувайте за най-красивите българки във Фейсбук!
Разбрах
Политика за поверителност

Съгласно правилата на Европейския съюз ви уведомяваме, че този сайт използва бисквитки и подобни технологии.

Сестрата на удушения културист: Анита е лъжкиня, частен детектив ще докаже истината!

"Брат ми си имаше невероятна работа в САЩ, която го правеше щастлив. Оправданията на Мейзер, че той сам си е сложил свинските опашки, за да демонстрира сила пред бъдещите си работодатели в Латинска Америка, са измислици на един човек, който иска да се отърве безнаказано", проплака сестрата на удушения културист Николай Димов - Милена. Почернената жена, която е общински съветник във Варна, е категорична, че всички изказани досега версии са спекулации със смъртта на един прекрасен човек, научи HotArena. "Виждате сами, че една подир една думите на Анита излизат лъжи. Може пък нейното желание да се измъкне да се окажат пътя към истината за това как и защо брат ми си отиде преждевременно от този свят",

допълва Димова. От думите й става ясно, че семейството й още не е получило тялото на Николай и никой не й е съобщил официално каква е причината за смъртта му. От източници, близки до разследването, става ясно, че патоанатомите все още правят необходимите изследвания, като са иззети и проби за ДНК експертизи. 40-годишният културист и фитнес инструктор бе намерен мъртъв в неделя след полунощ в апартамента на съпругата си Анита Мейзер във Варна.
След противоречиви показания и объркани обяснения ченгетата арестуваха силиконката. В момента тя е с постоянна мярка задържане под стража и две повдигнати обвинения - причиняване на смърт по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда и за предлагане на 30 хил. евро подкуп към полицай Защитниците на Мейзер са категорични, че няма данни за насилствена смърт, а кончината на културиста е вследствие на задушаване. "Според събраните до момента материали по делото слагането на свински опашки е било по взаимно съгласие. От протокола за разпит съм видял нейната интерпретация по случая, но следствието ще установи каква е истината. Няма умисъл в причиняването на смъртта на мъжа“, заявява адвокат Росен Желязков. Въпреки изявленията на юристите семейството на Николай е на мнение, че Анита е виновна. Според негови приятели тя го е убила, защото е разбрала, че той иска да я отстрани от живота си и да си създаде семейство, с което да е щастлив. Това се потвърждава и от думите на сестрата Милена. "Повече от три години те са разделени, като в Америка той си работеше в Лас Вегас и въобще не я търсеше. Разривът между тях настана, след като тя започна да го изнудва за пари, тъй като той нямаше зелена карта, а тя си има американско гражданство. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита и тя умело го шантажираше с това." Милена споделя, че брат й бил невероятно добър и мил човек. Той не искал да злепоставя Анита пред близките й и затова, когато се връщал в България, отсядал в нейния апартамент и се правел, че всичко е наред. Димови са готови на всичко, за да защитят доброто име на Ники и да достигнат до истината, като за целта дори ще наемат частен детектив, който разшифрова мистерията, пише "България днес".

© hotarena.net
Последни новини:
Пълна излагация в БСП! Корнелия смотолеви обяснение за загубата в 3 минути
Шокираща разлика между ГЕРБ и БСП обяви "Екзакта рисърч"
Оказа се, че изненадите от днешните избори тепърва предстоят - вижте!
Борисов с първи коментар за победата на ГЕРБ - вижте го!
Ексклузивно! Оказа се, че може БСП да управлява